| ABOUT ME | PICTURE | CALENDAR | CONTACT | GUESTBOOK | RECORDINGS | VIDEOS |
| CRITICISM, PUBLICATION | ENSEMBLES |

 
   
 
     
 

Guestbook

2012 Fuvola Fesztivál, Pécel

Dr. Drahos Béla és Vasvári Tamás koncertjéről és a rendezvényről írták:

“Felejthetetlen élményben volt részünk tegnap este. Dr. Drahos Béla és Vasvári Tamás koncertje varázslatos volt. Sajnáljuk hogy akadályoztatás miatt csak a rendezvény utolsó koncertjére tudtunk eljönni. Köszönet a művészeknek és a rendezvény szervezőinek egyaránt.
További eredményes munkát kívánunk! Mikes András és Angyal”

„Kedves Tímea!

Szeretnénk neked külön gratulálni, és megköszönni, hogy nagy erőfeszítések árán mindent megtettél azért, hogy ez a szép kezdeményezés Pécelen hagyománnyá váljék. Kezdettől fogva nagyon tiszteltünk a művészetedért és odaadó pedagógusi munkádért, különös adottságodért, hogy a tanítványidból a maximumot kihozzad, melynek haszonélvezője volt Dalma unokánk és rajta keresztül egész családunk.
A Jó Isten áldását kívánjuk családodra és munkásságodra, és további szép sikereket.
Üdvözlettel: Mikes Angyal és András”


“A Fuvola Fesztivál nyitó koncertjén vettem részt, élveztem a nagyszerű muzsikát a hihetetlen teljesítményt nyújtó zenészek előadásában. Nagyon felemelő volt. Dicséret illeti a szervezőket, előadókat egyaránt. Egészen feltöltődtem ezen az estén. Változatos, remekül összeállított műsor volt. Köszönet, hogy Pécelen is magas színvonalú koncerteket hallgathatunk.”

Üdvözlettel: Ilyésné Mikes Kinga”

”Bár a szeptember 21.-i, péntek esti koncert a Ráday kastélyban szakmailag igényesen kidolgozott, átütő erejű és meggyőző volt, mégis családiasnak és bensőségesnek éltem meg.

Már a beköszöntő műsorszám /Haydn nagyon kedves kis Órazenéi fuvolára és hárfára/ felkeltette az érdeklődésemet a továbbiakhoz. Az élmény ezután csak fokozódott.

Köszönjük, hogy Király László két fuvolára írt Tíz magyar népdalát Zalatnay Ernőné péceli énektanárnő és Karsai Zsigmond néptáncos-népdalénekes, a Maros partjáról Pécelre, miközénk áttelepült festőművész emlékének szentelve adta elő Eszter és Timi.

Mindannyiótoknak hálás vagyok a szép élményért!”

Faragó Zsuzsi

2011.02 15. Miskolc, Rákóczy Galéria

“Örömmel hallgattuk a “Vízöntő-kor önálló, független, egyéni utat járó nőinek zenélését. Az is tetszett, hogy szöveges bevezetőt adtak a művekhez.
Gratulálunk!(2011.02 15. Miskolc- Flautanduo koncertje)”
Nagy Lajosné és Kökény Margó

“Szívünket, lelkünket gyönyörködtette, felüdítette a gyönyörű zene. Köszönjük, és sok sikert kívánunk. Nagy Zsoltnak ”Csetepaté” című szerzeményéhez pedig külön gratulálunk.”
dr Vereskői Jánosné és Fukk Lászlóné

2011. 01.22 Mezőkövesd, Önálló est Bokor Ildikó zongoraművésszel

“A Zeneiskola vezetősége és tanári kara nevében szeretettel gratulálok és további sok sikert kívánok! Igazi lelki feltöltődés volt ez a koncert, a világ bármilyen színpadán megállta volna a helyét!”
Mózerné Steff

2010. november 28. Bartók Zeneház Koncert Bokor Ildikóval

„Nagy öröm és igazi” lélektüzelő” volt ez a hangverseny, a tiszta, pontos, értelmes zenélés. Köszönjük szépen.
Dr. Zalatnay István, Flóra, Lili”

„Kedves Timi!
Ma este bemutattad, milyen sokoldalú vagy. Csodálatos koncert volt, nagy örömöt szereztetek vele. Ildikónak külön gratulálok, nagyszerűen kísért.
Hidvéghy Margit"

 

Támogatók: